Hotel: Tipi šotori

Nemčija - Rust

Neckermannova ocena: N


 

 

Lega: 5 minut hoje od glavnega vhoda v Europa Park. V bližini je tudi jezero, vkaterem je možno kopanje brez doplačila. Do centra mesta, kjer je veliko trgovin in restavracij, je približno 1km..
Hotelska ponudba: Boljšega mesta za kratek oddih si ne morete predstavljati, saj je primerno tako za starejše kot mlajše goste. Naj vas navduši zahodno ameriški občutek ob večernem ognju, zajtrk v Zahodno-ameriškem »Saloonu« in še veliko več. 26 originalnih šotorov TIPI za 6 ali 12 oseb. Prostor z WC, tuši, umivalniki, previjalnico za otroke se nahaja v neposredni bližini. Možno je najet omarice za hrambo osebnih stvari na licu mesta proti doplačilu 2 Eur na dan. Kiosk, zajtrkovalnica v stilu Zahodno ameriškega »Saloona«. Možnost uporabe prostora za pečenje na prostem.
Sobe: šotori so preprosto opremljeni z lesnim dnom, ležišča so preprosta iz lesa in jogi vložkom iz pene. Vzglavnik je oblečen in prav tako je pokrito ležišče z napenjalno rjuho. Zraven morate prinest odejo za pokrit ali spalno vrečo in pa brisače. Vsi šotori so ogrevani in osvetljeni. Cene so razpisane na eno ležišče. V primeru, da se rezervira več ležišč, se lahko zgodi, da vas namestijo v več različnih šotorov.
Zabava: večerna animacija, ampak samo v najvišji sezoni.
Fitness: idilično jezero za kopanje, namizni tenis, badminton, odbojka na mivki, igrišče za nogomet. Tenis proti doplačilu 5 Eur na uro.
Otroci: pokrito otroško igrišče.
Oskrba: enostavni kontinentalni  zajtrk.
Parkirišče: brezplačno.
Domače živali: niso dovoljene.
Najkrajša doba bivanja: 1 dan.
Prihod/odhod: 15:00 11:00.




Galerija