Hotel: Valamar Diamant & Residence

Hrvaška - Poreč

Neckermann ocena: NNNN


Lega: v zalivčku, 2,5 kilometra od vzhodnega centra. Do skalnate plaže, kjer so tudi betonirani platoji za kopanje, je 300 metrov. Do 2,5 kilometrov oddaljenega Poreča, je speljana lepa obalna promenada.
Hotelska ponudba: 244 sob in 128 apartmajev. Hotel je bil leta 2003 prenovljen. Gostom je na voljo recepcija z lobbybarom, internetni kotiček, družabni prostor, teraso, jedilnico, a la carte restavracijo. Frizer je oddaljen 200 metrov.
Sobe: prijazno in dobro opremljene. Sobe imajo kopalno kad, WC, telefon, sat.-TV, klimatsko napravo, sušilec za lase in balkon. Vse sobe imajo tudi sef in minibar.
Apartmaji so od hotela oddaljeni 100 metrov in so lepo ter dobro opremljeni. Imajo kuhinjsko nišo (električni štedilnik, hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj), kotno sedežno garnituro, telefon, klimatsko naprava, sat.- TV, sušilec za lase, prho, WC, balkon ali teraso. Apartmaji tipa 3G in 4G so dvosobni apartmaji za 2- 4 osebe (30 m²) z eno dvoposteljno sobo in dnevnim prostorom, kjer lahko spita 2 osebi. Apartmaji 5H in 6H so trosobni apartmaji (45 m²) kateri imajo dnevni prostor (možnost za spanje dveh oseb) in dve dvoposteljni sobi.
Zabava: hišni animacijski program s športom in igrami za celotno družino v času glavne sezone.
Fitness: sladkovodni bazen s teraso, otroški bazen, fitness. Proti plačilu športna hala, masaže, 16 peščenih igrišč za tenis, namizni tenis in izposoja koles.
Wellness: novi wellness predel s savnami, parnimi kopelmi, whirlpollom, aromaterapijami, bazenom z ledenim bazenom, velikim bazenom, geysiri, slapovi in soba za sproščanje proti plačilu.
Otroci: zunanji in notranji otroški bazen.
Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja. 1 x na teden tematska bife.
Parkirišče: vključeno.
Domače živali: niso dovoljene.
Cena najema zajema:  elektriko, vodo, posteljnino, brisače, turistično takso in končno čiščenje. S seboj je potrebno prinesti kopalne brisače in kuhinjske krpe.
Otroška posteljica: do dveh let vključena v ceno. Rezervirati jo je potrebno v agenciji.





Galerija