Hotel: Sol Garden Istra

Hrvaška - Umag

Neckermann ocena: NNNN


Lega: leta 2006 novo zgrajen hotelski objekt in popolnoma obnovljena depandansa se nahaja približno 3 km izven Umaga, v predelu Katoro, obdan z borovci in hrastovim gozdom. Do skalnate plaže s ploščami za kopanje je cca 200 – 300 m. V bližini se nahaja novo zgrajen športni objekt »Sport Art« z igriščem za nogomet, košarko in badminton, konjeniški center, 14 igrišč za igranje tenisa, 2 pokriti igrišči, ponudba za vodni šport, minigolf, namizni tenis in pa igrišče za odbojko ter odbojko na mivki, vse proti doplačilu.
Hotelska ponudba: Sol Garden Istra ( 490 sob) in Sol Garden Istra depandansa ( 165 sob). Znan in priljubljen hotelski objekt razpolaga s tremi restavracijami s Show-Cooking ponudbo, a-la Carte restavracijo, velikim Aperitiv-barom, sobo za glednje televizije in različne trgovinice.
Sobe: vse sobe so zelo dobro opremljene z kadjo ali tušem, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon, minibar, SAT-TV, safe in balkonom. Nekatere sobe s pogledom na morje.
Šport: nov bazenski kompleks s slapovi, istrski ribnik in še z nekaterimi drugimi vodnimi atrakcijami na površini cca. 1100 qm.
Welness: notranji bazen ( 25 x 8,5m), prostor za fitness. Proti doplačilu: različne savne, masaže, velik whirlpool, lepotni tretmaji.
Zabava: gostom je na razpolago celodnevna in večerna animacija pod vodstvom animacijske ekipe.
Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja.




Galerija