Hotel: Terme Tuhelj

Hrvaška - Tuhelj

Lokalna kategorija: ***


Lega: samo 90 km iz Maribora in 145 km iz Ljubljane se nahajajo Terme Tuhelj, kjer naravno in nedotaknjeno okolje omogoča pobeg iz vsakdanjika; vodne atrakcije, savna center in beauty center pa ponujata drugačne dimanzije sprostitve in užitka.

Vodni planet: notranji bazeni ponujajo bazen za sproščanje z jacuzzi masažami, vodnimi slapovi in gejzirji, plavalni bazen (25 m), otroški in terapevtski bazen.
Savna svet: ponuja sprostitev v 4 finskih, 3 parnih savnah: lapidarium, jacuzzi, hladni bazen, knaipp pot, številne prostore za sprostitev, eno tudi z vodnimi posteljami in z visečimi stoli.
Center za nego in telesa SPAeVITA: bogata ponudba masaž (čokoladna, havajska, ayurveda...) in programi za sprostitev duha in nego telesa, solarij ter sodobni fitnes center.
Ponudba: recepcija, restavracija, aparitivni bar; hotel je s hodnikom povezan z notranjimi bazeni; parkirišče; psi niso dovoljeni.
Sobe: 138 udobno opremljenih sob; sat TV, telefon, kad ali prha, WC sušilec za lase, v prenovlejnih sobah tudi kopalni plašč, sef in minibar.
Hrana: samopostrežni zajtrk in večerja.




Galerija