Hotel: Narcis

Hrvaška - Rabac

Neckermannova ocena: NNN


Lega: hotel spada k terasasto oblikovanemu hotelskemu objektu Mimosa/Hedera/Narcis in leži v čudovitem zalivu. Do prodnate plaže z vodnim toboganom (doplačilo) je le nekaj korakov. Idealno za otroke. Rabac je oddaljen ca. 1 km. K objektu sodi še kamping z mobilnimi hiškami Oliva.     
Hotelska ponudba: hotelski kompleks iz 3 zgradb s skupno 660 sobami. Vsi hoteli imajo restavracijo, bar in dvigalo do 6. nadstropja. 2 a la carte restavraciji. Ob prihodu se oglasite na recepciji hotela Hedera.  
Sobe: vse sobe imajo kad ali tuš, WC, telefon, SAT-TV, sef, sušilec za lase in pogled na cesto ali morje. A2B/A4B so z balkonom.
Zabava: hotelska animacija, mini golf z doplačilom in casino. 
Šport: bazen s sladko vodo in bazenčkom za otroke, restavracija z jedmi iz žara v bližini plaže, ob hotelih bazeni s sladko vodo in terasami za sončenje. V hotelu Mimosa je pokriti bazen z morsko vodo, v hotelu Hedera pokriti bazen s sladko vodo (oba sta julija in avgusta zaprta). Savna, teniška igrišča on namizni tenis proti doplačilu. Ležalniki ob bazenu vključeni, vendar odvisno od razpoložljivosti.

Otroci: otroško igrišče in bazenček za otroke.
All Inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Pijača pri kosilu in večerji (vino, pivo, sok in brezalkoholna pijača). Prigrizki popoldne, Teatime od 16:00 – 17:00 s pecivom in čajem, brezalkoholna in alkoholna pijača od 11:00 – 22:00. Nacionalni šnopsi in žgane pijače od 15:00 – 22:00. Brezplačni ležalniki ob bazenu glede na razpoložljivost. Šport: tenis, mini golf, košarka, nogomet in fitness prostor.  
Parkirišče: parkirni prostor.
Živali: niso dovoljene.




Galerija