Hotel: Magnolia

Turčija - Avsallar

Neckermann ocena: NNNN


Incekum pri Alanya

Lega: v Incekum-Avsallar, 250 metrov od peščene plaže. Alanya je oddaljena 22 kilometrov. Na voljo so avtobusi.
Hotelska ponudba: 83 sob na šestih težah, sprejemni prostor z recepcijo, dvigalo, restavracija, bari, TV kotiček, otroško igrišče, miniklub (4-12 let), bazen z integriranim otroškim bazenom, dva tobogana (odpret ob določenih urah) in pool-bar. Ležalniki in senčniki so ob bazenu na voljo glede na razpoložljivost, na plaži pa poti plačilu.
Sobe: družinske sobe 2-4C so prostorne in imajo kombiniran dnevno spalni predel, spalnico, prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon, sat.-TV , sef (doplačilo), minibari in balkon.
Oskrba: all inclusive kateri zajema samopostrežen glavne obroke, prigrizke ter vso lokalno alkoholno in brezalkoholno pijačo od 10.- 24. ure, v baru na plaži pa od 10.- 18. ure.
Šport/zabava: turška kopel, biljard, namizni tenis. Proti plačilu še savna, masaža in tenis (sosednji hotel), vožnja z banano, smučanje na vodi, surfanje in potapljanje. Ob večerih je na voljo internacionalni animacijski program. V bližino hotel so bari, restavracije in možnosti za nakupovanje.
Lokalna kategorija: *****

 




Galerija