Hotel: Penzion Sever

Slovenija - Moravske Toplice

Lokalna kategorija: ***


Moravske Toplice

Lega: Na stičišču treh različnih svetov, levega brega Mure - nižinskega predela Ravensko in Dolinsko ter gričevnato Goričko - zavzemajo svoj prostor pod soncem Moravske Toplice, katerih bogastvo je naravni park Terme 3000 - eden izmed največjih bazenskih kompleksov v Evropi.
Vinska cesta vas popelje med vinograde, kjer se nahaja Penzion Sever. Naš slogan se glasi: "Naši gostje, naši prijatelji". Pridite in preživite delček svojega časa med nami. Ob bogato obloženih mizah prekmurskih specialitet in domači kapljici boste začutili utrip življenja na skrajnem severo-vzhodu Slovenije. Bogastvo Prekmurja se kaže v prelepi naravi, čudovitih kulturno zgodovinskih spomenikih in zanimivi zgodovini, predvsem pa v dobrih in gostoljubnih ljudeh.
Sobe: V objemu prekmurskega načina življenja in domače prekmurske kuhinje bo vaš oddih nepozabno doživetje. Spočili se boste v sodobno opremljenih sobah z balkonom ali teraso. V sobi je kopalnica (tuš, WC, sušilec za lase), telefon, sat. TV.
Naši prostori so primerni za družabna, poslovna srečanja, obletnice, praznovanja in podobno. Imamo tudi poseben zunanji prostor, primeren za piknike in zabave na odprtem.




Galerija