Hotel: Milano

Italija - Abamo terme

Lokalna kategorija: ***


Italija/Abamo terme


Ob vznožju evganejskih hribov, ki se pri Padovi dvigajo nad ravnino, ležijo znana zdravilišča Abano in Galzignano terme z dolgo tradicijo. Abano terme se razprostirajo na velikem območju s cvetočimi parki in starimi drevesi.
Abano in Galzignano termalna voda ter Fango zdravilno blato se najbolj uporabljajo pri lajšanju različnih revmatičnih obolenj kot so nevritis, išjas, mišični revmatizem, giht in artritis. Lajšajo težave gibal, ki so posledica prometnih nesreč in tudi kirurških posegov. Voda je zelo dobrodelna tudi za obolenja dihal.
Ne nudijo samo klasično zdravilišče temveč tudi wellness. Pravo sožitje duše in telesa nudijo tukaj izbrani hoteli. Pustite se razvajati v aroma kopelih, z refleksno masažo stopal, lepotno-kozmetičnimi storitvami itd.. V primeru da ste bolj športnega duha imate na razpolago golf igrišče v Galzignano termah. Tukaj najdete usposobljeno osebje, osebno svetovanje, ponudbo za vsako starostno skupino in urejeno okolje. Evganejski termalni bazen je, zahvaljujoč se svoji geografski legi, izhodišče za številčne in zanimive izlete v antično Padovo, svetovno znane Benetke ali Verono, ki je znana po svojih nepozabnih opernih predstavah v svetovno znani areni. Za ljubitelje narave je Po-delta enkratno doživetje.
Lega: je mirna in kljub temu centralna  direktno v peš-coni in zdraviliškem parku Abano Terme.
Ponudba: hotel je ubran z dobrim okusom in družinsko voden (92 sob). Razpolaga z recepcijo, dnevnim prostorom, restavracijo, točilnico, dvigalom, vrtom z ležalniki in sončniki.
Sobe: so dobro opremljene in imajo kad ali tuš, WC, fen, telefon, kabelski priključek, sef, mini-bar na vašo zahtevo, ogrevanje, klimo (5€/ dnevno), balkon.
Hrana in pijača: polpenzion ali polni penzion (samopostrežni zajtrk, za kosilo in večerjo pa izbor menijev in solatni bife).
Ugodni termini: 14=12 ob prihodu od 4.3..-26.3. in od 25.6.-23.7..
Parkirišče: je brezplačno.
Domače živali: 3€/ dnevno. Niso dovoljene ob bazenih in v restavraciji.
Popusti za otroke: Z2A: 2 odrasla +1 otrok (2-8) 30%, nad 9 15% na dodatnem ležišču.
Prihod/najkrajša doba bivanja: dnevno/ 3 noči.

Wellness brez doplačila:
termalna kopališča (25 x 10 m 32°C) & zunanje kopališče z whirpoolom (18 x 8 m 32°C) in izposoja koles. Z doplačilom: solarij, klasična termalna kura z termalnimi kopeli, Fango-paketi, brlogi za potenje, masaže, inhalacije. Wellness-center nudi različne masaže (klasične, Ayurveda, La Stone, refleksnih zon stopal, itd.)
Uporabljamo olje pomaranč in krvomočnice.

Posebna nega (prihod od sobote do četrtka najmanj 3-dnevno bivanje)
RAZVAJANJE:

1x maska za obraz (30 min)
1x masaža s pritiskom (30 min)
1x Ayurveda masaža celega telesa (45 min)
 
MASAŽNI KOKTAIL:
1x masaža celega telesa z masažnimi olji (60 min)
1x masaža celega telesa z vročimi in hladnimi kamni La Stone-terapija (60 min)
2x masaža refleksnih zon stopal (45min/stopalo)




Galerija