Hotel: Atrium palace

Grčija - Pefkochori

Lokalna kategorija: ****


Lega: na vzhodnem obrobju Pefkochorija. Do centra, kjer se ponujajo številne možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa,  je 450 metrov. Peščeno- prodnata plaža je oddaljena 900 metrov. Hotelski avtobus vozi brezplačno do plaže in centra.
Hotelska ponudba: družinam prijazen počitniški kompleks je sestavljen in večih stavb. Na razpolago je 120 sob, sprejemni prostor z recepcijo in sefi (doplačilo), TV sobo, bar, restavracijo in minimarket. Na lepem vrtu je bazen s sladko vodo, otroški bazen, terasa z ležalniki in senčniki (ob bazenu brezplačni, na plaži proti plačilu), poll bar/taverna. Kopalne brisače so na voljo proti plačilu. Otrokom hotel ponuja igrišče in miniclub (4- 12 let).
Sobe: prijazno opremljene sobe imajo prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo (01.07- 31.08), sat.-TV, telefon, hladilnik ter balkon ali teraso in imajo delen pogled na morje.
Oskrba: samopostrežni polpenzion (večerja in zajtrk) ali all inclusive. Pri kosilu se izbira med dvema menijema. Namizna pijača. Lahki napitki in alkoholna pijača je na voljo od 10.- 23. ure. Kava, čaj in sladice pa med 15. in 17.  uro.
Šport/zabava: dva teniška igrišča, namizni tenis ( za goste ki imajo polpenzion proti plačilu, za goste z all inclusivom pa brezplačno). Biljard, odbojka na mivki, vodni polo in aerobika (v jutranjih urah) je vključeno v ceno.

 




Galerija