Hotel: Coral Strand

Maldivi - Sejšeli - Mahe

Neckermann ocena: NNN+


Lega: na severnem predelu otoka, tik od lepi plaži Beau Volli. Restavracije, bari in trgovine se nahajajo v bližini. Do Viktorije je 5 kilometrov. Transfer od letališča traja 20 minut.
Hotelska ponudba: pod nemškim vodstvom voden in pri stalnih gostih zelo priljubljen hotel zajema 140 sob. Zraven odprtega sprejemnega prostora z recepcijo in sedeži so tukaj še restavracija, indijska a la carte restavracija Maher, bistro/pizzerija, Tv prostor in boutique. Na vrtnem predelu se nahaja sladkovodni bazen, zraven katerega je bar in terasa za sončenje. Ležalniki, senčniki so ob bazenu brezplačni, na plaži je potrebno plačati senčnike. Kopalne brisače se dobijo proti plačilu kavcije.
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MastreCard, Visa.
Sobe: standardne sobe imajo kopalno kad ali tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, radio, sef, balkon ali teraso. Mini suite se enako opremljene kot standardne sobe, le da imajo ločen spalni del in dnevni prostor, v katerem je tudi sedežna garnitura ter ponujajo balkon s stranskim pogledom na morje.
Zabava: vezeni zabavni večeri.
Šport: intro dive v bazenu, surfanje, kanuji, pedolini, jadranje in šnorhanje so na voljo brez doplačila, a je potrebno plačati kavcijo. Masaža, potapljanje in motorni vodni športi so na voljo proti doplačilu.
Oskrba: zajtrk ali polpenzion. Večerja je na voljo tudi v a la carte restavraciji )doplačilo). Na voljo je tudi popoldanski čaj.




Galerija