Hotel: Grand Hotel Paradiso

Italija - Trentino

Neckermann ocena: NNNN

 


Italija/ Trentino Val di Sol


Lega: na višini 1890 m ob vlečnici in smučarski šoli. Vlečnica vodi do ledenika Presena (3030m), do centra je 300 m, do tekaške proge 500 m in do smučarskega avtobusa 50 m.
Smučišče: območje je (zahvaljujoč se ledeniku) prava atrakcija za smučarje. Tukaj lahko smučate tudi poleti. Vlečnice so med prvimi v pogonu in zapirajo med zadnjimi. Smučišče razpolaga z 30 vlečnicami in 80km dolge mreže  varnih smučišč (delno umetni sneg). 3 črna in13 rdečih smučišč,  ter široka, sončna in blaga smučišča za začetnike.
Hotelska ponudba: 67 sob, sprejemnica z recepcijo,točilnico/kavarno, diskoteko, video-sobo, jedilnico, Apres-Ski dežnikom, sončno teraso z ležalniki, izposojo smuči (20% popusta za goste).
Sobe: so udobne z tušem, WC-jem, telefonom, kabelskim priključkom, telefonsko budilko, sefom, fenom.
Zabava: 1X tedensko živa glasba.
Fitnes: vodni raj (450 m², vstop nad 14 let) z fitnesom, turška kopel, doživljajski tuš, whirpool, kopališče (kopalna kapa obvezna). Proti plačilu tudi solarij in masaže.
Otroci: mini club (4-12 let), igralnica, videoigre.
Hrana in Pijača: polpenzion ali samo zajtrk.
Samopostrežni zajtrk in kosilo, zvečer meni po izbiri s solatnim in desertnim bifejem. 1X tedensko tipična večerja ter poslovilna večerja, silvestrski in novoletni meni sta brezplačna.
Popusti za otroke: ne veljajo za polni penzion.
A2A: 2 odrasla +1 otrok (2-5) 70%, (6-12) 50%, (nad 12) 20% na dodatnem ležišču v dvoposteljni sobi. A4A:  2 odrasla +2 otroka (2-12) 50%, (nad 13) 20% v štiri-posteljni sobi.
Parkirišče: brezplačno. Garaža: 8€/noč.
Domače živali: dovoljene, 8€/noč.




Galerija