Hotel: Nina Beach

Grčija - Marmari

Neckermann ocena: NNN+


Marmari

Lega: v počitniškem predelu Marmarija, v mirnem predelu. Dolga peščena plaža je oddaljena le 450 metrov, do vzhodnega centra pa je 1,5 kilometrov. Avtobusna postaja in možnosti za nakupovanje so oddaljene le nekaj korakov.
Hotelska ponudba: prijeten hotel pod nemško govorečim vodstvom je družinsko voden. Na voljo ima 85 sob, sprejemni prostor z recepcijo in sefi (doplačilo), dvigalo, družabni/TV prostor, internetni kotiček in restavracijo za nekadilce. Na lepem vrtu je bazen z otroškim bazenom, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki, pool- bar in otroško igrišče s trampolinom.
Sobe: prijazno opremljene s kopalno kadjo ali prho, WC-jem, individualno klimo (10.07- 31.08), telefonom, sat.-TV-jem ( na razpolago je več nemških programov proti plačilu), radiem, hladilnikom in balkonom.
Družinske sobe so enako opremljene kot standardne, nekoliko bolj prostorne z nadstropno posteljo in teraso. Družinske sobe so na voljo za največ 2 odrasli osebi in dva otroka ali tri odrasle osebe in enega otroka.
Oskrba: samopostrežni polpenzion.
Šport/zabava: namizni tenis, odbojka v bazenu, tenis in lokostrelstvo. Proti plačilu še minigolf, ročni nogomet in oprema za igranje tenisa. V času glavne sezone je vsak drugi teden organiziran grški večer. Več možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa ponuja Marmari in mesto Kos.




Galerija