Hotel: Falkensteiner Urbani

Avstrija - Bodensdorf

Neckermann ocena: NNNN


Lega: hotel leži na obrobju Bodensdorfa, takoj ob jezeru. V bližini je tudi avtobusna postaja in železniška proga.

Hotelska ponudba: priljubljen družinski hotel z 51 sobami ima recepcijo, dnevni prostor s kaminom in pogledom na jezero, nekadilsko restavracijo, točilnico, kavarno in proti plačilu tudi pralnico. Dvigalo.

Sobe: vse sobe so nekadilske. Imajo WC, tuš, satelitsko TV, fen, telefon in radio.

A1A: enoposteljna soba - ima ločen WC, balkon na hribovsko stran (17m²).

A2A: dvoposteljna soba - ima pogled na jezero, delno tudi balkon (21m²).

A4A: studio (25m2) za dva odrasla in 1-2 otroka (do 6 let). Dvoposteljna soba z ločeno spalno nišo z nadstropno posteljo (dolžina postelje je 140cm).

Fitnes: zeliščna in finska savna, turška kopel, mirni kotiček, kopališče z zunanjim, potapljaškim in otroškim bazenom, proti plačilu nudimo tudi masaže.

Otroci: brezplačno varstvo otrok od 3-12 let. Od nedelje do petka 8 ur dnevno. Otroške jaslice so po dogovoru in proti plačilu. Dve otroški igralnici, oprema za dojenčke (blazina za previjanje, zložljivi otroški vozički, stolčki itd.). Brezplačna pijača. Na vsakem nadstropju je otroška kuhinja z grelcem za flaške, sterilizatorjem, mikrovalovno pečico in hladilnikom.

Hrana in pijača: samopostrežni zajtrk, manjši opoldanski bife, za večerjo meni s 4 hodi in solatni bife, vsak dan (15.30-17.00) pecivo, kava, čaj. Dvakrat tedensko tematski bife. Božični in silvestrski gala-bife.  

Domače živali: dovoljene (razen v restavraciji) - 15€/dan

Parkirišče: vključeno.

Taksa: 1,60 €/dan/osebo nad 16 let. Plačilo v hotelu.




Galerija