Hotel: Victoria

Avstrija - Maishofen

Neckermann ocena: NNNN


Lega: hotel leži ob cesti, ki vodi v Zell am See. Cca. 600m do centra Maishofen in do trgovin. Smučišče Zell am See je oddaljeno cca. 3km, Saalbach/Hinterglemm je oddaljen cca. 8km. Brezplačni smučarski avtobus je oddaljen cca. 100m.

Hotelska ponudba: družinsko voden hotel z 32 sobami nudi gostom prostore polne ugodja, kot so: hotelska avla, recepcija, restavracija al-a-carte, dnevni prostor s televizijo, zajtrkovalnico, jedilnico in zimskim vrtom. Samo za odrasle: brezplačen internet terminal na recepciji in brezžičen W-LAN internet proti plačilu.

Sobe: so udobno opremljene  s kopalnico (kad ali tuš), WC-jem, telefonom, radio budilko, kabelsko televizijo, fenom in sefom. Brisače za sauno v sobi, izposoja kopnega plašča na recepciji (8 €).

A2S: enostavno opremljena soba z balkonom (cca. 17m2).

A2B: cca. 22m2 z balkonom.

A2C: velika mladinska soba za 2-4 osebe (50m²) v mirnem predelu hotela z balkonom in z zaveso ločenim bivalnim prostorom s sedežnim kotom in kavčem za dva. Kotna kopalna kad.

Zabava: biliard in dart proti plačilu. Intrnetterminal samo za odrasle.

Fitnes: Udoben prostor za sprostitev (16.00.-19.00.), ki ponuja: savno, turško kopel, infra-savno, masažna ležišča, točilnico, ter proti plačilu tudi solarij in masažo.   

Hrana in pijača: samopostrežni zajtrk, zvečer meni s 4 hodi, vsak dan bife s predjedmi. Od 18.12.2010-12.03.2011 dnevno bife z juhami, solatami in sladicami. Točilnica s sokovi v savni (16-19h). 24.12. božični in 31.12. silvestrski meni.

Popusti za otroke: pokličite agencijo.

Vključeno v ceno: 31.12.2010 je v ceno vključena novoletna zabava z ognjemetom, glasbo in gala večerjo v kletnem baru. 1 l mineralne vode na sobo.

Popusti: 15% v izposojevalnici smuči Heugenhauser (v centru, nasproti cerkve). 10% v smučarski šoli Salbach Vorderglemm (parkirišče Schonleitenbahn). Voucher v hotelu od cca. 18.12.2010.

Šport/aktivnosti: pikado in biljard v kletnem baru (proti plačilu).

Wellness: nov wellnes center (cca. 220m2) z romantičnim notranjim bazenom (6x4m), savna, infrardeča savna, zeliščna terapija, solarij, fitnes ter prostor za sproščanje. Wellness center je odprt za osebe nad 17 let in se lahko tudi v celoti zakupi.

Domače živali: niso dovoljene.

Parkirišče: vključeno.

Turistična taksa:  cca. 1€ po osebi/dan za osebe nad 15 let, plačilo na licu mesta.







Galerija