Hotel: Iberostar Tainos

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNNN



Kuba/Varadero

Lega: direktno ob dolgi plaži iz finega peska. Transfer iz letališča Varadero traja ca. 1 uro.
Hotelska ponudba: ta velikodušno zasnovan Iberostar-objekt je zgrajen v stilu karibske vasi. Skupno 272 sob se nahaja v glavni zgradbi in v 17 dvonadstropnih bungalovih. Odprta recepcija s sedežno garnituro in barom v lobiju, trgovinica s spominki, glavna jedilnica (za samopostrežne in a la minute jedi), restavracija z brazilskimi specialitetami in kreolska restavracija. V velikem vrtnem delu je bazen z ločenim bazenčkom za otroke in bar (poleg pijače tudi prigrizki). Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so brezplačni ob bazenu in na plaži. Mini klub (4 – 12 let). Lokalna kategorija: 4 zvezdice.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: okusno opremljene sobe z dvema ločenima posteljama ali eno večjo posteljo, kad, tuš, WC, klimatska naprava, sušilec za lase, telefon, SAT-TV in hladilnik ter sef (doplačilo ca. CUC 2,- na dan). Glede na lego z balkonom ali teraso. 
Zabava: čez dan pestra animacija s športom in igrami, večerna zabava s šovi in plesom.
Šport: aerobika, biljard, lokostrelstvo, uporaba fitness prostora s savno, ture s kolesi, odbojka in vaterpolo so brez doplačila. Prav tako brez doplačila (odvisno od razpoložljivosti) so tudi vožnja s katamaranom (s spremstvom), oprema za šnorkljanje, tenis in surfanje.  
All inclusive: polni penzion. Vsi obroki so samopostrežni, večerja tudi v ostalih 2 restavracijah (obvezna rezervacija). Vse lokalne in izbrane mednarodne pijače in prigrizki 24 ur (alkoholna pijača od 09:00 do 01:00).




Galerija