Hotel: Kanika Pantheon

Ciper - Limassol

Lokalna kategorija: ****


Limassol

Lega: živahna. Hotel je obdan z novo Olympus promenado, katera ponuja sprehajalne in kolesarske poti ter vrt. Od javne peščeno- prodnate plaže ga loči le obalna cesta. Možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa se nahajajo v Enaerios četrti, v neposredni bližini. Do centra Limassola je 15 minut hoje. Vozijo tudi linijski avtobusi.
Hotelska ponudba: eleganten hotel srednje kategorije, kateri je zelo priljubljen, ima 159 sob, lobby z recepcijo in sefi (doplačilo), družabni prostor s teraso, internetni kotiček, TV sobo, a la carte restavracijo (Diana restavracija), Irich pub in ciprsko taverno. V zunanjem predelu sta dva bazena, otroški bazen, terasa (brezplačni ležalniki, senčniki, brisača)  s senčnim predelom ter pool-snechbar. Za otroke je tukaj tudi igrišče in varstvo dojenčkov proti plačilu.
Sobe: kopalna kad ali prha, WC, sušilec za lase, klimatska naprava, lokalna ali kabelska TV, telefon, radio, minibar (doplačilo) in balkon.
Oskrba: polpenzion. Zajtrk je samopostrežen. Pri večerji so na voljo meniji ali pa je samopostrežna.
Šport/zabava: namizni tenis, vodna gimnastika ( 2 x na teden), fitness. Savna, whirlpool, masaže in različni vodi športi v bližini proti plačilu. Hotel ponuja tudi tematske večere, živo glasbo in folklorne večere.




Galerija