Hotel: Hochpustertal počitniško naselje

Avstrija - Sillian

Neckermannova kategorija: NNN+


Lega: mirna in sončna, 200m oddaljena od gondole in 1km od centra ter kopališča Sillian.  Do smučarske šole in izposoje smuči je cca. 200m. Smučišče Helm je oddaljeno cca. 6km, Restavracije v neposredni bližini.

Ponudba: Počitniško naselje obsega 15 hiš in 80 apartmajev. Glavna stavba je v stilu tirolske kmečke hiše in ima recepcijo, restavracijo, kuhinjo, dnevni bar, zajtrkovalnico, jedilnico in avlo, prostor za smuči, dostop do interneta in W-LAN (proti plačilu), pralni stroj in sušilec sta na kovance.   

Apartmaji: Udobni apartmaji s kaminom (drva so pripravljena), jedilnim kotičkom, satelitsko TV, telefonom, stenskim sefom, kuhinjskim kotičkom (električni štedilnik s 4 ploščami, napa, hladilnik, kavomat), tušem, prostorsko ločenim WC-jem, balkonom ali teraso. Postrežba žemljic proti plačilu.

66761F4F: dvosobni apartma za 2-4 osebe (cca. 35m²). Spalno – bivalni prostor z 2 kavčema za spanje in 1 dvoposteljno sobo.

66761F6G: trisobni apartma za 4-6 oseb (cca. 45m²). Spalno – bivalni prostor z 2 kavčema za spanje, 1 dvoposteljno sobo in 1 sobo z dvema ločenima posteljema.

66761F6H: trisobno stanovanje za 4-6 oseb (50m²). Spalno – bivalni prostor z 2 kavčema za spanje in 2 dvoposteljnima sobama.

Otroška postelja: Za 1 otroka do 2 leti brezplačno. Rezervacija v turističi agenciji. Maksimalno število oseb na apartma se ne sme prekoračiti.

Zabava: različne zabave za odrasle (smučarsko tekmovanje za goste, vožnja z bobom, tirolski večeri, pohod z baklami, proti plačilu tudi disko).

Wellness: savna, solarij, infrardeča sauna, masaža (proti plačilu).

Hrana in pijača: možno doplačilo na kraju samem: samopostrežni zajtrk cca. 8€/dan, otroci do 11 let 4€/dan.

Popusti: 10% na izposojo smuči, 10 % na smučarsko šolo (razen ob božičnih in novoletnih počitnicah)

Domače živali: dovoljene /10€ dnevno.

Taksa: 1,30€ dnevno na osebo od 12 let.

Prinesite s seboj: kuhinjske krpe.

Plačilo: ob prihodu se plača kavcija (70€)

Parkirišče: vključeno.

Všteto v ceno: elektrika, voda, ogrevanje, končno čiščenje, posteljnina, brisače/menjava pri tedenskem čiščenjem.

Prihod/odhod:  16:00/09:00.



 




Galerija