Hotel: Versaler Hof apartmaji

Avstrija - Ischgl

Neckermann ocena: NNN



Lega: malo višja in sončna lega na začetku Ischgla v kraju Versal . Samo 1km do žičnice in centra Ischgla in 100m do avtobusne postaje.

Ponudba: rustikalna oprema, večinoma v lesu. Ogrevan smučarski prostor. Postrežba žemljic na vašo željo. Hiša razpolaga z 22 apartmaji.

Apartmaji: opremljeni z telefonom, kabelskim priključkom, sefom in balkonom.

75811F2F: enosobni apartma za 2 osebi (21m²). Dnevno – spalni prostor z posteljno omaro ali francosko posteljo, jedilni kot in kuhinjska niša (električni štedilnik z hladilnikom).
Tuš in WC.

75811F3G: enosobni apartma za 3 osebe (32m²).  Dnevno – spalni prostor z francosko posteljo ali dvema posteljnima omarama, kavč,  jedilni kot in kuhinjska niša (električni štedilnik z hladilnikom). Tuš in WC.

75811F5H:dvosobni apartma za 5 oseb (50m²).  Dnevno – spalni prostor z francosko posteljo ali dvema posteljnima omarama, kavč, jedilni kot in kuhinjska niša (električni štedilnik z hladilnikom). Tuš in WC. Sobi sta povezani z hodnikom.

Parkirišče: brezplačno parkiranje

Domače živali: niso dovoljene

Taksa: 1,10 EUR na osebo/dan (nad 15 let).

V ceno je vključena: poraba elektrike, vode, gretja, zaključnega čiščenja, taksa in tudi pranje perila (vsakih 14 dni). Plača se kavcija v višini cca. 50 EUR.




Galerija