Hotel: Iberostar Epidaurus

Hrvaška - Cevtat

Neckermann ocena: NNN+



Cevtat

Lega: na prodnati plaži Cevtata. Do vzhodnega centra je en kilometer.
Hotelska ponudba: 305 sob v petih stavbah, od tega so štiri stavbe med seboj povezane, dvigala, sprejemni prostor, recepcija s sefi, bar, salon, TV soba, internetni kotiček, darilni bazar, restavracija za nekadilce, taverna, zajtrk za zaspance in opoldanski prigrizki. Takoj za plažo sata na voljo dva bazena s pool- barom in velika terasa. Ležalniki in senčniki so ob bazenu in na plaži brezplačno na voljo v omejenem številu.
Lokalna kategorija: ***
Sobe: telefon sat.-TV, klimatska naprava (julija in avgusta), sušilec za lase, kopalna kad, prha, WC, delen pogled na morja ali tudi balkon s pogledom na morje. Družinske sobe imajo dve normalni postelji in dva dodatna ležišča. Pri družinskih sobah z vmesnimi vrati gre za dve sobi, kateri imata vmesna vrata, dva WC-ja in dve prhi.
Zabava: plesni večeri in animacija.
Šport: proti plačilu 9 igrišč za tenis- tri imajo reflektorje, šola tenisa, potapljanje. V času glavne sezone so na voljo še razni vodni športi na plaži kot so surfanje, jetski, smučanje na vodi, vožnja z banano, jadranje s padalom.
Otroci: otroško igrišče in bazen ter klub za otroke od 4. do 12 leta starosti.
Oskrba: all incluisve. Vsi obroki so samopostrežni in vključujejo že namizno pijačo. Prigrizki so na voljo od 12.- 15. ure, popoldanski kava in pecivo. Vso lokalno alkoholno in brezalkoholno pijačo, kavo in čaj ponuja bar od 10.- 23. ure. Namizni tenis, odbojka, kajaki (predhodna rezervacija) so vključeni. Od 12.- 15. ure se lahko brezplačno uporablja Otok z vodnimi igrami. Obvezno je potrebno nositi plastične zapestnice.




Galerija