Hotel: Cactus Beach

Grčija - Kreta - Stalis

Neckermannova kategorija: NNNN


Lega: od peščene plaže hotel loči majhna promenada, kjer se nahaja tudi hotelska restavracija in bar na plaži. V bližini se nahajajo številni bari in taverne.
Hotelska ponudba: hotel razpolaga z preko 305 sobami, katere so porazdeljene na več poslopij. Sprejemna loža s TV-kotičkom, recepcijo ( najem sefov), dvigalo, mini trgovina, bar in restavracija. Zunaj se nahajata 2 bazena s sladko vodo in otroškim bazenom ter bar. Ležalniki in senčniki so ob bazenu vključeni v ceno, na palži proti doplačilu.
Lokalna kategorija: A
Otroci: otroška animacija do 12 leta, otroški disco, igrišče, popoldan sladoled
Sobe: s telefonom, kadjo ali tušem, wc, in balkon ali terasa. Superior sobe razpolagajo dodatno z SAT-tv, sušilcem za lase, hladilnikom, radiem, klimatso napravo. Družinske sobe so večje ali imajo dve ločeni sobi z vmesnimi vrati, drugače pa so opremljene kot Superior sobe.
Zabava: animacija ob večerih.
Šport: aerobika, namizni tenis, košarka, odbojka. Proti doplačilu biljard, minigolf, tenis, veliki fitnes center z sauno, parno kopel, whirlpoolom, masaže. Vodni športi (lokalni ponudniki).
Osrkba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni. Lokalne alkoholne in brezalkoholen pijače so na voljo med 10. in 23. uro. Popoldanski čaj, kava in pecivo.
Restavracija in bar na plaži nista vključena.

 




Galerija