Hotel: Apollonia beach

Grčija - Kreta - Amoudara

Lokalna kategorija: ****


Lega: tik ob peščeno prodati plaži. Amoudara je oddaljena 1 kilometer.
Hotelska ponudba: velik in nov kompleks ima recepcijo, lobby s TV- in internetnim kotičkom, restavracijo, dvigalo, bare, disco, minimarket, trgovine, frizerski salon in pokrit bazen. V zunanjem predelu sta bazena s sladko in morsko vodo, sneck- pool bar, taverna in amfiteater. Ob bazenu so ležalniki in senčniki brezplačni.
Lokalna kategorija: A
Otroci: otroška animacija v nemškem jeziku pod strokovno usposobljenim vodstvom animatorjev. Teddy club za otroke od 3- 5 let, Kids club od 4. do 12. leta starosti. Za otroke je na voljo še otroško igrišče in bazen ter trije tobogani.
Sobe: telefon, hladilnik, sat. –TV, klimatska naprava, sef (doplačilo), sušilec za lase, kopalna kad,  WC ter balkon. Nekatere imajo stranski pogled na morje.  Bungalovi so enako opremljeni kot sobe, le da imajo balkon ali teraso s pogledom na morje. Pri družinskih sobah gre za dve sobi s kopalno kadjo, balkonom s pogledom na morje  ali pa gre za eno sobo s ogledom na morje.
Zabava: animacija. 1 x tedensko folklorni večer (obvezno doplačilo).
Šport: plača se biljard in vodni športi. Brezplačno so na voljo namizni tenis, minigolf, odbojka, košarka, nogomet, lokostrelstvo, aerobika, vodni fitness, tenis in kolesa.
Oskrba: all inclusive  kateri zajema samopostrežne obroke s pijačo ( sokovi, lahki napitki, pivo in vino). 1 x  je na voljo  kosilo ali večerja v eni izmed tematskih restavraciji (italijanska ali mediteranska, potrebna je predhodna rezervacija). V času med 10. in 24. uro  se lahko dobijo nacionalne in internacionalne pijače, tudi krompirček, lešniki in pokavka. Popoldanska kava in sladice ob bazenu med 16. in 17. uro. Med 10. in 18. sadje in solatni bife, prigrizki in sladoled, pijača in kava. V baru na plaži se med 10. in 18. uro dobijo lahki napitki, pivo, vino, Ouzo. Med 21. in 24. uro je nacionalna in internacionalna brezalkoholna in alkoholna pijača na voljo tudi v discoteki. Od športa vključuje surfanje in kanuje glede na razpoložljivost.

 

 




Galerija