Hotel: Chrispy in Chrispy Village

Grčija - Kreta - Kolymbari

Lokalna kategorija: ****


Lega: 150 metrov od peščeno prodnate plaže. Mesto Kolymbari je oddaljeno 2 kilometra.
Hotelska ponudba: družinam prijazen hotel je sestavljen in glavne stavbe (hotel Chrispy) in dodaten stavbe (Chrispy Village). Svojim gostom ponuja recepcijo z lobbyjem, bar, bar s prigrizki, minimarket, dva bazena, pool bar. Ležalniki in senčniki so ob bazenu brezplačni, na plaži jih je potrebno plačati posebej.
Sobe: v hotelu Chrispy imajo telefon, sat-TV, sef (doplačilo), hladilnik, kopalno kad, WC ter balkon ali teraso. Klimatsko napravo je potrebno plačati posebej. Sobe v Chrispy Villagu so v novejšem predelu kompleksa in imajo klimatsko napravo, balkon s pogledom na morje, drugače so pa enako opremljene kot sobe v hotelu. Družinske sobe imajo še spalnico in dnevno spalni prostor s kavčem za spanje.
Zabava: animacija.
Šport: namizni tenis, fitness, odbojka na mivki. Plačajo se savna, whirpool, biljard in tenis.
Otroci: miniclub za otroke med 6. in 12. letom (od 10-18. ure), otroško igrišče in bazen, igralnica (DVD- ji med 9. in 14 uro). Otroška posteljica in otroški stolčki v jedilnici so brezplačni, vendar je potrebna najava.
Oskrba: all inclusive kateri vključuje med 10. in 18. uro vodo, lahke napitke, pivo, vino, sendviče, sladice, sadje, kavo, mleko in čaj. Sladoled je na voljo med 10. in 12. ter med 16. in 18. uro. Od 18. do 23. ure se lahko dobijo vse nacionalne in internacionalne alkoholen in brezalkoholne pijače.

 




Galerija