Hotel: Les Sirenes

Tunizija - Djerba

Lokalna kategorija: ****


Djerba/ Tunizija


Lega: na mirnem predelu, direktno na fini peščeni plaži v sredini velikega parka. Glavno mesto Houmt Souk oddaljeno cca. 13 km.
Hotelska ponudba: glavna restavracija z nekadilskim predelom, bar, disco, bazar in frizerski salon. Na plaži se nahaja kafe in pizzerija. V parku se nahaja obsežen objekt z sladkovodnim bazenom, z ločenim otroškim bazenom, bazenski bar, bazenom s termalno vodo, bazenom z morsko vodo, sončna terasa, senčniki in ležalniki ( na bazenu in na plaži so vključeni v ceno). Ležalke ter brisače na plaži proti plačilu. Notranji bazen in otroška igrala.
Sobe: v 2 objektih se nahajajo dvoposteljne sobe (* * * - A2A/ A1A) z telefonom, Sat.-TV, najem sefa, mini bar, fen, klimatska naprava, kad, duš, WC in mali balkon ali terasa – možnost tudi s pogledom na morje (A2B/ A1B).
V novem, 4 nadstropnem objektu Thalasso & SPA, z 3 dvigali se nahajajo Superior sobe ( * * * * A2C),  z enako opremo, kad ali tuš, ločen WC in velik balkon. Možnost najema tudi z stranskim pogledom na morje (A2E). Prostorne Suite (* * * * A2D) v novem Thalasso & SPA imajo salon in ločeno spalnico.
Oskrba: samopostrežni zajtrk, večerja v obliki bifeja, - po želji servirano tudi na mizi.
Zabava: občasno animacija, casino oddaljen cca. 1 km.
Šport in fitnes: vključeno: namizni tenis, odbojka, proti plačilu: fitnes, 2 teniška igrišča pod žarometi, izposoja koles, jahanja, cca. 3 km do golf igrišč.
Wellnes: novi veliki Thalasso center z 2 savnama, masažami, hamam.
Lokalna kategorija: * * * * / 296 sob
Prevoz: cca. 40 minut




Galerija