Hotel: Grand Paradise Bavaro

Dominikanska republika - Playa Bavaro

Neckermannova kategorija: NNNN


Lega: tik ob beli peščeni plaži Palya Bavaro. Transfer od letališča traja 40 minut.
Hotelska ponudba: dobro zasnovan počitniški kompleks ima na razpolago 504 sob, katere so razporejene po večnadstropnih stavbah. Gostom je na voljo sprejemni prostor z lobbyem in barom, ena samopostrežna restavracija, 5 a la carte restavracij (italijanska, azijska, dominikanska, restavracija z jedmi iz žara in z morskimi jedmi) in več barov. Za a la carte restavracije je potrebna primerna obleka. Center kompleksa predstavljata dva bazena, otroški bazen, pool- bar in terasa. Ležalniki so ob bazenu in na plaži brezplačni. Hotel ponuja še amfiteater za različen prireditve, discoteko, darilni bazar, lepotni salon in spa.
Lokalna kategorija: ****
Krediten kartice: Amexco, MasterCard in Visa.
Sobe: vse imajo kopalno kad ali prho, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, kabelsko- TV, hladilnik z lahkimi napitki ter balkon ali teraso (odvisno od rezervirane sobe tudi s/brez pogleda na morje). Družinske sobe sta dve, druga ob drugi ležeči sobi. Sobe tipa S (cenejše sobe) so na voljo le v omejeni količini.
Šport: aerobika, biljard, izposoja koles (eno uro na dan), namizni tenis, fitness, odbojka, tenis (igranje pod reflektorji proti plačilu), kajaki, šnorhanje in surfanje. Vožnjo z banano in potapljanje je potrebno plačati.
All inclusive: samopostrežni polni penzion. Večerja je možna tudi v kateri izmed a la carte restavracij (proti doplačilu in po predhodni rezervaciji), med 16. in 17.30 kava in sladice, polnočni prigrizek, vsa lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača je na razpolago 24 ur. Vino je na voljo ob kosilu in večerji.




Galerija