Hotel: Christofinia

Ciper - Ayia Napa

Lokalna kategorija: ***


Lega: mirna in le 200 metrov od priljubljene plaže Nissi Beach. Približno 500 metrov so oddaljene možnosti za nakupovanje. Bari in restavracije pa so na dosegu 100 metrov. Do živahnega centra Ayia Nape vozijo avtobusi. Avtobusna postaja je oddaljena 50 metrov.
Hotelska ponudba: hotel s 126. sobami ponuja prijetno atmosfero in razpolaga s sprejemnim prostorom z recepcijo in sefi (doplačilo), restavracijo s predelom za nekadilce, dvema baroma, a la catre restavracijo, TV sobo, darilnim bazarom, pokritim bazenom. Na vrtu je bazen, otroški bazen in pool- bar. Ležalniki in senčniki so brezplačno na voljo. Za otroke je na razpolago igrišče in varstvo za otroke proti plačilu.
Sobe: prijazno opremljene in imajo kopalno kad, prho, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, sat.- TV, telefon, hladilnik (proti plačilu) in balkon. Nekatere sobe imajo tudi pogled na morje (doplačil).
Oskrba: samopostrežni polpenzion.
Šport/zabava: namizni tenis, tenis in fitness. Savna in whirlpool proti plačilu. Ponuja se še ciprska noč, živa glasba in folklorni večeri.




Galerija