Hotel: Sandy Beach

Ciper - Larnaca

Neckermann ocena: NNNN



Ciper/Larnaca

Lega: v vzhodnem centru tik ob peščeni plaži. V bližini so bari in možnosti za nakupovanje. Center Larnace je oddaljen 8 kilometrov. Obstajajo dobre linijske povezave do mesta.
Hotelska ponudba: družinam prijazen obalni hotel ima 205 sob, recepcijo, dvigalo, restavracijo s predelom za nekadilce, a la carte restavracijo, 3 bare, TV sobo, cafeterio, darilni bazar in frizerski salon. V zunanjem predelu je lepa bazenska pokrajina s teraso in pool barom. Ležalniki in senčniki so tukaj in na plaži brezplačni.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: prijazno opremljene. Imajo kabelsko TV, sušilec za lase, kopalno kad, tuš, WC in balkon. Klimatska naprava, telefon, minibar, sef in hladilnik so na voljo proti doplačilu. Nekatere sobe imajo tudi stranski pogled na morje.
Zabava: lahka animacija.
Šport: aerobika, odbojka, namizni tenis, košarka, tenis, pokrit bazen in fitness. Savna, masaže, whirpool, parna kopel in biljard se plača posebej. Prav tako so proti plačilu na voljo različni vodni športi na plaži, katere ponuja lokalno prebivalstvo.
Otroci: otroško igrišče in bazen.
Osrkba: polpenzion (samopostrežni zajtrki, pri večerji so občasno na voljo meniji) ali all inclusive. All inclusive vključuje samopostrežne obroke, pri kosilu je občasno tudi možnost izbire med meniji. Prigrizki in sladoled so na voljo med 11. in 12. in med 16. in 17. uro, lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača pa med 10. in 24. uro.

 

 




Galerija