Hotel: Aktea Beach Village

Ciper - Ayia Napa

Neckermannova kategorija: NNNN


Lega: Neckermann Primo Hotel 2005 leži direktno na plaži. Na znano plažo Nissi Beach pridemo po potki cca 200m. Center Ayia Nape s nakupovalnim središčem in mnogimi možnostmi zabave, je oddaljen cca. 2 km. Možen avtobusni prevoz.
Hotelska ponudba:hotelska zgradba, ki je bila zgrajena 2003 sestoji iz glavnega objekta in večih stranskih. Ponuja nam 148 bivalnih prostorov, sprejemno avlo, recepcijo, klimatizirano restavracijo za nekadilce, bar, mini market in kotiček s Internetom. Zunaj se nahaja bazen s teraso za sončenje. Ležalnike, senčnike in kopalne brisače so na bazenu vključeni v ceno, na plaži proti plačilu.
Sobe: APARTMAJI: Tip S(1-2 osebi): kombinirani spalno bivalni prostor s kotno sedežno, kuhinjskim pohištvom, hladilnikom, sefom, Sat.-TV, telefon, klimatska naprava, fen, tuš, WC, balkon ali terasa. Tip A (2-4 osebe): enako kot tip S dodatno spalnico rednim čiščenjem, posteljnina in brisače so vključene v ceno.
Zabava: dnevni športni in animacijski programi.
Šport: wellnes s savno, whirpool in parna kopel, tenis, namizni tenis, vodna gimnastika, fitnes. Proti plačilu: biljard, masaže,potapljanje in wodni športi na plaži.
Otroci: otroški bazen in mini club (4-12 let)
Oskrba: ALL INCLUSIVE – bife. Polni penzion: bife ali meniji, prigrizki med obroki, lokalna alkoholna pijača kot tudi nealkoholna pijača ter sladoled so vključeni (01-24h) v ceno. 
Lokalna kategorija: A




Galerija