Hotel: Nissiana

Ciper - Ayia Napa

Neckermann ocena: NNN+


Ciper/Ayia Napa


Lega: le z obalno cesto ločen od znane Nissi plaže (150 metrov). Do centra Ayia Nape je 25 minut hoje (2 kilometra), vozijo pa tudi linijski avtobusi ( postaja je pred hotelom). Možnosti za nakupovanje ponuja neposredna bližina.
Hotelska ponudba: moderen kompleks ponuja 108 sob, sprejemni predel, dve dvigali, TV kotiček, dva bara, restavracijo s predelom za nekadilce, sneckbar in pokrit bazen z whirlpoolom. Na vrtu je bazen z otroškim bazenom, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčnik (na plaži proti plačilu), poolbar, otroško igrišče. Varstvo dojenčkov proti plačilu.
Sobe: C1-3A imajo kopalno kad, prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, sat.-TV, telefon, hladilnik (doplačilo), sef (doplačilo) in balkon s pogledom na vrt ali morje (C1-3C). Družinske sobe (D2-3D) so enako opremljene, el da so bolj prostorne in imajo pogled na morje.
Oskrba: samopostrežen polpenzion ali all inclusive. All inclusive vključuje samopostrežni polni penzion, lokalna alkoholne ion brezalkoholne pijače od 10.- 24. ure, 3 x na dan izven glavnih obrokov topli in hladni prigrizki, sladoled za otroke do 12. leta od 10.- 11 in od 16.- 17. ure.
Šport: fitness, namizni tenis, igrišče za tenis. Proti plačilu igranje tenisa po reflektorji, minigolf, savna in parna kopel. 1-2 x na teden živa glasba ob večerih.




Galerija