Hotel: Playa Moreya

Španija - Sa Coma

Lokalna kategorija: **+


Sa Coma

Lega: tik ob morju. Do vzhodnega centra je približno 500 metrov. Možnosti za nakupovanje se nahajajo v bližini.
Hotelska ponudba: 133 sob, osem etaž in tri dvigala. Gostom je na voljo recepcija, sat- TV soba, bari in restavracija. V zunanjem predelu je bazen, poolbar in terasa z ležalniki in senčniki.
Apartmaji: tipa S so namenjeni za 1-3 osebe in imajo telefon, sat.-TV, sef (doplačilo), kuhinjski kotiček z  mikrovalovno pečico, ventilator, kombiniran dnevno- spalni predel z dvema ležiščema, kopalno kad, WC, sušilec za lase in balkon s pogledom na morje. Apartmaji tipa A1 so namenjeni za 2-4 osebe ter imajo še dodatno ločeno spalnico in nekateri tudi pogled na morje. Apartmaji tipa A2 so za 3-6 oseb, enako opremljeni kot apartmaji tipa S le da imajo dve ločeni spalnici in nekateri tudi pogled na morje. Apartmaji se redno čistijo.
Zabava: večerni animacijski programi.
Šport: proti plačilu tenis in izposoja koles v bližini.
Otroci: otroški bazen in igrišče.
Oskrba: all incusive. Vsi obroki so samopostrežni. Vsa lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača je na voljo od 10.30- 24. ure, prigrizki od 10.30., kebab pri poolbaru od 12.- 16. ure, sendviči in sadje od 23.- 24. ure, sladoled od 10.30.- 22.30. ure, popoldanski čaj in kava  ter pecivo pa od 1+.- 17.30. ure.




Galerija