Hotel: Velidhu Beach Resort

Maldivi - Ari Atol

Neckermann ocena: NNNN


Lega:  v severnem delu Ari Atola. Otok je velik ca. 300 x 220m velik in obraščen z bujnim zelenjem. Največja laguna je primerna za vse vodne športne aktivnosti. Čas prevoza od letališča z ladjo je 2 uri, z vodnim letalom pa 25 min.
Hotelska ponudba: otok premore skupaj 100 sob, lepo recepcijo, restavracijo, bar na obali z prigrizki, TV sobo, mini market, Serena Health Spa in pralnico.
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa.
Sobe: bungalovi so razporejeni po obali ali vodni bungalovi. Bungalovi na obali so prostorni in lepo opremljeni. Razporejeni so po celem otoku nekateri direktno ob plaži in so opremljeni z tušem z toplo vodo, WC, klima in terasa. Vodni bungalovi so nekoliko večji in imajo dodatno še telefon, mini bar, sušilec za lase, Sat-TV in okno v tleh.
Šport: namizni tenis, poskusno potapljanje, odbojka in pikado. Oprema za šnorhlaje samo ob All Inclusive rezervaciji. Vožnja z banano, pendolinoti, ribarjenje, jadranje z katamaranom, surfanje, potapljanje in vodno smučanje proti doplačilu.
Oskrba: all Inclusive, polni ali pol penzion (ruski bife). All Inclusive: Polni penzion, pijača vse brezalkoholne (razen Cola light), pivo, hišno vino( opoldne in zvečer), izbrane žgane pijače in koktajli ob baru od 8. do 24. ure. Kava/čaj, sendviči…




Galerija