Hotel: Nova park

Turčija - Side

Neckermann ocena: NNNN+


Side

Lega: 200 metrov od dolge peščene plaže. Do mesta Side so 4. kilometri.
Hotelska ponudba: 326 sob, sprejemni prostor z recepcijo, dvigalo, restavracija s predelom za nekadilce, dve a la carte restavraciji, bar, discoteka (pijača proti plačilu), frizer in trgovinice. V zunanjem predelu sta dva bazena, eden ima integriran otroški bazen in  tobogan, otroško igrišče in miniclub (4-12 let) ter poolbar. Ležalniki in senčniki so ob bazenu in na plaži na voljo glede na razpoložljivost.
Sobe: 1- 3A kopalna kad, prha, WC, sušilec za lase, klimatska naprava ( urno od 01.06- 30.09), sat.-TV, telefon, sef (doplačilo),  minibar in balkon. Nekatere sobe imajo tudi delen pogled na morje.
Oskrba: all inclusive kateri vključuje samopostrežni polni penzion (ena večerja je lahko v a la carte restavraciji, potrebna je predhodna rezervaciji), zajtrk za zaspance, kavo, čaj, prigrizke in pecivo, lokalno alkoholno in brezalkoholna pijača od 10.- 24. ure.
Šport: turška kopel in fitness. Proti plačilu še masaža, savna, namizni tenis, vožnja z banano, smučanje na vodi, surfanje (le z izpitom) kar ponuja lokalno prebivalstvo na plaži. Čez dan in ob večerih se ponuja internacionala animacija.

 




Galerija