Hotel: Excelsior Corinthia

Turčija - Side

Lokalna kategorija: ****


Lega: le 450 metrov od peščeno- prodnate plaže, kjer ima hotel svojo plažo. Do mest Side je 7 kilometrov.
Hotelska ponudba: komforten hotelski kompleks razpolaga skupaj s 181. sobami, sprejemnim prostorom z recepcijo in sefi (doplačilo), dvigalom, restavracijo, bari, TV sobo, internetnim kotičkom, discoteko, frizerjem in trgovinicami. V zunanjem predelu je bazen, otroški bazen in poolbar. Na plaži ima hotel svoj bar. Ležalniki, senčniki in brisače so na plaži in ob bazenu na voljo glede na razpoložljivost. Za otroke je tukaj otroško igrišče in miniclub (4-12 let).
Sobe: kopalna kad, prha, WC, sušilec za lase, klimatska naprava ( urno od 01.06- 30.09), sat.-TV, telefon, minibar in balkon.
Oskrba: all inclusive, kateri vključuje samopostrežni polni penzion, zajtrk za zaspance, kavo, čaj, prigrizke in pecivo. Vsa lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača je na voljo od 10.- 24. ure.
Šport/zabava: turška kopel, savna, fitness, namizni tenis, dva igrišča za tenis (igranje pod reflektorji proti plačilu). Proti plačilu še masaža, izposoja koles, vožnja z banano, potapljanje in smučanje na vodi, kar ponuja lokalno prebivalstvo na plaži. Čez dan in ob večerih je internacionala animacija.




Galerija