Hotel: Arion Palace

Grčija - Kreta - Ierapetra

Lokalna kategorija: ****


Lega: mirna, na vzhodnem obrobju Ierapetra. Črna- peščena plaža, do katere se pride po prečkanju ceste, je oddaljena 850 metrov.
Hotelska ponudba: negovan hotel z osebno atmosfero ima 84 sob, sprejemni prostor z recepcijo, družabni prostor s sat.- TV- jem, dvigalo, bar, restavracijo s predelom za nekadilce in pokrit bazen. Na negovanem vrtu je bazen, poolsneck- bar in terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki, kateri se na plaži morajo plačati. Hotel je primeren za pare in samske ljudi.
Lokalna kategorija: A.
Sobe: prostoren sobe imajo sef (doplačilo), radio, sat.- TV na (povpraševanje in proti plačilu), hladilnik, telefon, klimatsko napravo (od sredine junija do sredine septembra), sušilec za lase, kopalno kad ali prho, WC, balkon ali teraso. Enoposteljne sobe so dvoposteljen, namenjene za uporabo ene osebe. Nekatere sobe imajo tudi pogled na morje.
Zabava: v kraju Ierapetra, kateri ja oddaljen  1,5 kilometra,  so na voljo bari in taverne.
Šport: aerobika, namizni tenis, tenis (igranje pod reflektorji proti plačilu), fitness. Protin plačilu se masaže, savna in prana kopel.
Oskrba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni in vključujejo sokove, vino, pivo in lahke napitke. Izbrana alkoholna in brezalkoholna pijača je na voljo od 10.- 24. ure, pecivo in keksi od 11.-18. ure, popoldanski čaj in kava pa od 16.-18. ure.

 




Galerija