Hotel: Hibiscus Beach

Šri Lanka - Kalutara

Neckermann ocena: NNN+


Lega: udoben hotelski kompleks leži tik ob lepi peščeni plaži Kalutare. Kraj je oddaljen 4 kilometre. V neposredni bližini so majhne trgovinice. Transfer od letališča traja 2,5 ur. Za hotelom je speljana železnica, katere vodi do Colamba in ne povzroča pretiranega hrupa. Hotelska ponudba: prostoren počitniški kompleks je obdan s čudovitim in pisanim vrtom. Gostom je na voljo 58 sob, lobby z recepcijo, bar, darilni bazar, zlatarna, restavracija, a la carte restavracija, internetni cafe in mali bar na plaži. Na vrtu je zelenica, dva bazena in mali bazen za otroke. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu brezplačno na voljo.
Kreditne kartice: Amexco, Master- Card in Visa.
Sobe: standardne ali junior suite. Vse sobe imajo prho/WC, klimatsko napravo, ventilator, telefon, sat.- TV z nemškimi programi, minibar, sušilec za lase, sef ter balkon ali teraso na vrtno stran.  Junior suite se nahajajo na tropskem vrtu so lepo opremljene in zelo prostorne. Dodatno imajo se kotno sedežno garnituro, odprto kopalnico in kopalno kad z jacuzzijem.
Zabava: večerna zabava nekaj krat na teden.
Šport: namizni tenis, fitness, odbojka. Tenis in masaže pa proti plačilu.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. All incusive zajema polni penzion (samopostrežni ali meniji), popoldanske sladice, vse lokalne pijače  v steklenih kozarcih od 10.- 24. ure v centralne baru v restavraciji. Izključen je minibari in bar na plaži.

 




Galerija