Hotel: Sava

Slovenija - Rogaška Slatina

Loaklna kategorija: ****


Rogaška slatina

Kompleks sestavljata Grand hotel Sava in hotel Zagreb povezana z podhodom z Medicinskim centrom in pivnico mineralne vode Donat Mg.
S cvetočim parkom in čudovito zeleno naravo obdana Grang Hotel Sava****, kjer lahko izbirate med 232 sobami in 17 apartmaji ter Hotel Zagreb**** s 44 sobami in 7 apartmaji, sta odlična izbira tako za posameznike kot za družine. Pravo sprostitev nudijo sodobno opremljene superior sobe v treh različnih barvah (rdeča, modra in zelena). Za popolno udobje bivanja so vam na voljo apartmaji Lotus, Orhideja in Flamingovec. Da smo res nekaj posebnega, boste začutili že ob prvem srečanju s prijaznim osebjem.

Blagodejno termomineralno vodo smo v Lotus Termah ujeli v številne bazene, ki omogočajo sprostitev po lastni meri (osrednji bazen, dva whirpoola, otroški bazen in kneippov bazenček).

Med mnogimi centri za ohranjanje in vzpostavljanja dobrega počutja je wellness center LOTUS TERM svojevrstna posebnost. Spoj sprostitvenih in masažnih tehnik bogati s postopki indijskega zdravilnega sistema AYURVEDA. Masaže s posebnimi olji in naravnimi pripravki so namenjeni vitaliziranju in sproščanju, odpiranju energetskih centrov, uravnavanju presežne energije, razstrupljanju in lajšanju bolečin pa tudi aktivnemu odpravljanju celulita in strij ter pomoč pri hujšanju.




Galerija