Hotel: Camping Bella Italia

Italija - Peschiera

Neckermann ocena: NNN


Lega: lepa panoramska lega, ob jezerskem pristanišču, center je oddaljen 1 kilometer.

Ponudba: sat.- TV soba, bar, restavracija, picerija, supermarket, ležalniki in senčniki.

Apartmaji: prha/WC, kuhinjski kot, ogrevanje/klimatska naprava, balkon. F4H so dvosobni apartmaji  za 4 osebe, veliki 20 m² in imajo dnevno- spalni predel s kavčem za spanje dveh oseb in eno spalnico. F6G so dvosobni apartmaji za 6 oseb, veliki 30 m² in imajo dnevno- spalni predel s kavčem za spanje dveh oseb, eno sobo in sobo z nadstropno posteljo.

Mobilne hiške J6J  so namenjene za 6 oseb, velike 20 m² s kuhinjsko nišo (štedilnik na plin in hladilnik), prho, WC- jem, eno mizo in šestimi stoli, dnevno- spalnim predelom s kavčem za spanje ene osebe, sobo z eno posteljo in nadstropno posteljo ter eno dvoposteljno sobo.

Prostor za kampiranje: 2K/3K/4K so namenjeni za avte s šotori, mobilne prikolice ali prikolice za avti (2- 4 osebe, okoli 90 m²). Priklop za elektriko in vodo je oddaljen 100 metrov.

Zabava: animacijski programi od sredine maja do sredine septembra.

Fitness: bazen (od sredine maja- septembra), namizni tenis, tenis (6 EUR/uro), odbojka in košarka.

Otroci: otroško igrišče in bazen.

Parkirišče: vključeno.

Domače živali: niso dovoljene.

Cena najema zajema: elektriko, vodo in plin. S seboj je potrebno prinesti vso perilo, posteljnina se lahko najame na licu mesta in stane za eno posteljo 8 EUR komplet/menjavo, za dvoposteljno ležišče 11 EUR komplet/menjavo, brisače 4 EUR komplet/menjavo.

Na licu mesta se plača: kavcija 80 EUR, gostje za seboj počistijo sami. Če se pri dohodu opazijo manjše poškodba ali da apartma ni bil počiščen, se zadrži 26 EUR.

Otroška posteljica (tudi otroški stolček) stane do tretjega leta 1,25 EUR/noč, Rezervacija je potrebna že v agenciji, lahko pa tudi na licu mesta. Največje število, katerega ponuja namestitev, ne sme biti prekoračeno.

Menjava: 17:00-22:00/ 10:00, prostor za kampiranje 13:00/ 13:00.







Galerija