Hotel: Iberostar Mehari Djerba

Tunizija - Midoun

Neckermann ocena: NNN+


Midoun

Lega: 200 metov od peščene plaže, do vzhodnega centra Midouna je 6 kilometrov.
Hotelska ponudba: hotel sodi v internacionalno hotelsko verigo Iberostar. Ima 300 sob, sprejemni prostor z recepcija, restavracijo s predelom za nekadilce, tematsko restavracijo, bare, internetni kotiček, frizerski salon in trgovine. V negovanem zunanje predelu je bazen z otroškim bazenom ter terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki.
Sobe: imajo klimatsko napravo ( 15.06- 15.09), sef ( doplačilo), telefon, sat.- TV, kopalna kad, prha, WC, balkon ali terasa. Enoposteljen sobe so dvoposteljne, namenjene za uporabo ene osebe. Družinske sobe so sestavljene iz dveh sob z veznimi vrati.
Zabava: čez dan in ob večerih animacija z igrami in showi.
Šport: proti plačilu jahanje in izposoja koles pri lokalnih ponudnikih. V bližini hotela je tudi golf igrišče (proti plačilu).
Otroci: otroški bazen in miniklub za otroke od 4.- 12 leta.
Oskrba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni. Izbrana alkoholna in brezalkoholna pijače  je na voljo od 09.00- 01.00 ure v določenih barih. Popoldanski prigrizki, kava, čaj in pecivo med 15.00 in 18.00 uro. 1 x je vključena tudi večerja v tematski restavraciji (glede na razpoložljivost). Od športa je na voljo igranje odbojke in košarke, namizni tenis, lokostrelstvo. Surfanje in kanuji so na voljo gleda na razpoložljivost (2 4ur) ter ena ura fitnessa in tenisa.

 




Galerija