Hotel: Maravel Sky

Grčija - Rethymnon

Neckermann ocena: NNN+/NNNN


Plaža Rethymnon

Lega: od peščeno- prodnate plaže, do katere je 150 metrov, je ločen le s cesto. Do Rethymniona, kjer se ponujajo številne možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa, je 6 kilometrov. Avtobusna postaja se nahaja nasproti hotela.
Hotelska ponudba: hotelski kompleks je sestavljen in hotelske stavbe in apartmajskega naselja. Gostom ponuja sprejemni prostor z recepcijo, sat.- TV sobo, igralnico, cafeterio, restavracijo s predelom za nekadilce. V zunanjem predelu je bazen z integriranim otroškim bazenom, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki (na plaži proti plačilu) ter pool bar.
Sobe: skromno opremljene. Imajo kopalno kad, WC, sušilec za lase, telefon, TV, sef (doplačilo), hladilnik, klimatsko napravo ( urna od sredine junija do sredine septembra) in balkon ali teraso. Pri enoposteljni sobi gre za dvoposteljno sobo, katera je namenjena za eno osebo. Družinska soba (2C) je sestavljena iz dveh prostorov in ene kopalnice.
Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja pri polpenzionu. All inclusive vključuje samopostrežne obroke, alkoholne in brezalkoholne pijače med 10.30. in 23. uro, prigrizke od 10.30- 16. ure ter popoldanski čaj, kavo in sladice od 16.- 17. ure.
Šport/zabava: proti plačilu tenis, namizni tenis, biljard, vodne športe na plaži in priložnostno tudi grški večer.




Galerija