Hotel: Sunrise Palacio

Egipt - Hurgada

Lokalna kategorija: ****


Egipt/ Hurgada

 

Lega: leži direktno na lastni plaži. Do centra Hurgade je cca. 3km.
Hotelska ponudba: ta, v andaluzijskem stilu izgrajen objekt, lezi v laguni na ozki peščeni plaži. Hotel ima 800 sob, sprejemno avlo z restavracijo in dvema A-lacarte restavracijama: ribjo in italijansko, razne trgovine, internetni kotiček in frizerski salon. Zunaj se nahaja plavalni bazen z teraso za sončenje, bazenski bar, ter bar na plaži. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na bazenu in na plaži zastonj.
Lokalna kategorija: * * * * *
Sobe: sobe so lepo opremljene in imajo telefon, Sat-TV., hladilnik, sef, klimatsko napravo, banjo, tuš, WC, ter balkon ali teraso. Možnost najema tudi sobe z stranskim pogledom na morje. Dvoposteljen sobe so tudi za uporabo kot enoposteljne.
Zabava: dnevni animacijski programi
Šport: proti plačilu: biljard, savna, parna kopel, masaža, surfanje in potapljanje. Pri apartmajih ki so v neposredni bližini je možen najem (proti plačilu) teniških in squash igrišč.
Otroci: mini klub za otroke od 3 – 12 let in otroški bazen.
All Inclusive: polni penzion v obliki bifeja. Večerja v A-la-carte restavraciji (1x na teden s predhodno rezervacijo). Prigrizek od 11.30h do 17.30h, popoldan pecivo. Čaj, kava in voda 24 ur na dan v lobiju. Lokalna alkoholna pijača in brezalkoholna pijača ( pivo, vino, whisky, vodka, Gin, rum, ouzo, konjak) dobite od 10h do 24h. Šport: fitnes, namizni tenis, odbojka na mivki, aerobika in oprema za potapljanje.




Galerija