Hotel: Summer Island Village

Maldivi - Severni Male Atoll

Neckermann ocena: NNN


Severni Male Atol

Lega: na severozahodnem Severnem Male Atolu. Zelo poraščen otok je velik 500 x 100 metrov, ima lepo peščeno plažo. Obhodi se ga v 15 minutah. Transfer od letališča s speed- dhoni traja 90 minut in je vključen v ceno. Transfer z vodnim letalom traja 20 minut in je možen proti doplačilu. Otok je zaradi svoje lege zelo priljubljen pri potapljačih. Velika je tudi izbira vodnih športov. Hotel je 80 metrov oddaljen od plaže.
Hotelska ponudba: negovan kompleks sestoji iz bungalovov, dvonadstropnih stavb in vodnih bungalovov. Skupaj je na razpolago 108 sob, sprejemnica s sedeži, restavracija, bar, darilni bazar, internetni kotiček in Spa.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: standardne ali vodni bungalovi. Vse imajo tuš s toplo vodo, WC, klimatsko napravo, balkon ali teraso. Vodni bungalovi imajo še kopalno kad, sušilec za lase, hladilnik, telefon, sat.-TV, sef in stekleno okno v tleh za opazovanje podvodnega sveta.
Šport: namizni tenis, odbojka, badminton. Proti plačili še potapljanje, surfanje, smučanje na vodi, katamarani, vožnja z banano in šnorhanje.
All inclusive: samopostrežni polni penzion. Pijača je na voljo med 9. in 24. uro, kava, čaj in majhni sendviči pa med 16. in 18. uro.




Galerija