Hotel: Iberostar Kos Bay View

Grčija - Kos

Lokalna kategorija: ****


Kos / Grčija

Lega: ima fantastični pogled na morje. Do cca. 500 m oddaljene prodne plaže redni avtobusni prevoz (zastonj).
Hotelska ponudba: živahni apartmajsko naselje sestoji iz 3 nadstropne stavbe in ima sprejemno avlo z Tv, recepcijo, restavracijo, barom in mini-marketom. Zunaj se nahajata 2 plavalna bazena, en z 2 toboganoma in amfiteater z bazenskim barom. Ležalniki in senčniki na bazenu zastonj, na plaži proti plačilu. Brisače proti kavciji.
Sobe: STUDIJI: udobne z telefonom, Sat.-TV, glasbeni-kanal, najem sefa, kuhinjska niša z hladilnikom, klimatska naprava, fen, banja, tuš, WC, balkon in pogled na morje. APARTMANJI: Tip A z dodatnim, optično ločenim spalnim prostorom, ostalo enako kot sobe.
Zabava: raznolika animacija, večerni program s gledališčem, predstavami, folkloro.
Šport: 4 teniška igrišča, namizni tenis, mini-nogomet, lokostrelstvo, aerobika, vodna gimnastika. Proti plačilu: mountainbikes, biljard, savna.
Otroci:2 ločena otroška bazena, mini-klub (3-14 let), igrala, »Playland«.
Oskrba: AI – bifeji.
All Inclusive: vključene so lokalna alkoholna in nealkoholna pijača od 10h do 24h, zajtrk (7.30 – 10h), kosilo (12 – 14h), večerni bife (18.30 – 21h) z osvežilnimi pijačami, domačim vinom in pivom. Kava in pecivo pri glavnem baru od 16.30 – 17h, cappucino in espreso od 18 – 24h, prigrizek na glavnem baru od 11 – 12h in 17 – 18h, sladoled od 10 – 18h, polnočni-prigrizek od 23 . 24h, zajtrk za zgodaj vstajajoče (05.30 – 7.30h – po naročilu, en da prej), zajtrk za dolgo speče 10 – 11h. po želji možno kosilo tudi v taverni »Zorbas« (Iberostar Hippocrates) in večerja v restavraciji »Triton« (Iberostar Panorama) ali v taverni »Zorbas« brez doplačila. Namizni napitki vključeni v ceno, zaželjena rezervacija. Zvečer zaželena primerna obleka. 

 




Galerija