Hotel: Princessa

Grčija - Samos

Lokalna kategorija: ***+


Grčija / Samos


Lega: v mirnem predelu prodnega zalivčka za kopanje. Do Pythagorion je samo cca 2.000 metrov, redna brezplačna avtobusna povezava.v Pythagorion, ki je poimenovan po grškem filozofu Pythagoru, najdemo taverne, bare in številna restavracije v katerih katerih vas pričakajo z znano grško gostoljubnostjo in muškatnimi in samos vini. Mnoge trgovinice in boutique vas vabijo po nakupi. Priporočamo vam tudi izlet do blizuležečega samostana Spilianis, kateri je zaradi čudovitega razgleda zelo priljubljen med turisti. Dobre avtobusne povezave tudi do mesta Samos (cca. 14 km) .
Hotelska ponudba: hotel ima 69 sob in sestoji iz glavne zgradbe in štirih stranskih zgradb. V njem se nahajajo sprejemna avla z recepcijo in sefom za najem, dnevnim prostorom, prostorom z televizijo, barom in restavracijo. V čudovitem parku se nahaja plavalni bazen z vgrajenim otroškim bazenom, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki, kakor tudi Poolbarom. Na plaži imate možnost najema (proti plačilu) ležalnikov in senčnikov. 
Sobe dvoposteljansoba (1-3A): bivate v moderno opremljenih sobah v glavnem ali v stranskem objektu, ki imajo tuš, WC, klimatsko napravo ( po urah v glavni sezoni) hladilnik, fen, radio, telefon, Sat.-TVin balkon z pogledom na morje.
Otroci: odrasla imasta popust pri 1 otroku 2-6 let
Oskrba: polpenzion. Zajtrk v obliki bifeja, večerja meni z salatnim bifejem, predjedi in deserti v obliki bifeja.
Šport in zabava:tenis. Mnogo zabave in možnosti nakupovanja lahko najdete v mestu Pythagorion.




Galerija