Hotel: Aparthotel Club Garbi

Španija - Ibiza

Lokalna kategorija: ****


Lega: z promenado ločen od čudovite peščene plaže na Playa d´en Bossa. Mnogo različnih nakupovalnih možnosti in možnosti zabave. Do mesta Ibiza samo 4 km – avtobusne povezave.
Hotelska ponudba: čudoviti Aparthotel je v obliki U obrnjen proti morju in obsega 289 studiov v 4 etažah z dvigalom. Hotel iam tudi recepcijo, dnevni prostor z Sat.-TV, bar, salon in restavracijo z nekadilskim predelom. Središče kompleksa so bazeni in sončna terasa z ležalniki, kakor tudi dva plavalna bazena, otroški bazen in Whirlpool. Pool-snack in bar se nahajajo tudi na plaži s čudovitim pogledom na zaliv.
Sobe - Studio tip S (1-2A): prijazno opremljeni študiji imajo kombiniran spalno bivalni prostor z 2 posteljama in eno spalno zofo, kuhinjsko nišo, telefon, sef, Sat.-TV, klimatsko napravo, kopalnico, tuš, Wc in balkon z stranskim pogledom na morje. Možnost najema tudi za eno osebo.
Otroci: 2 odrasla imasta popust pri enem otroku 2-14 let.
Oskrba: polpenzion: zajtrk in večerja v obliki bifeja.
Šport in zabava: 2 teniška igrišča, 2 Squash igrišča in namizni tenis so všteti. Proti plačilu: biljard, izposoja kolesa in vodni športi na plaži. Animacije in večerne zabave in hotelska diskoteka.    

 




Galerija