Hotel: Miraflor Park bungalovi

Španija - Playa del Ingles

Neckermann ocena: NNN


Španija / Playa del Ingles

Lega: hotel leži v centru mesta Playa del Ingles, a vseeno v mirnem predelu. Do plaže je cca. 1,5 km (3-4x na dan brezplačni avtobus). Nakupovalno središče je v neposredni bližini.
Hotelska ponudba: kompleks vsebuje 90 stanovanjskih enot. V tropskem parku se nahaja kopalni bazen z sladko vodo z vgrajenim otroškim bazenom in teraso z senčniki in ležalniki. Recepcija, restavracija in bar se nahajajo v nasproti ležečem hotelu Rondo.
Studio: so udobno opremljeni z kombinirano spalno bivalnim prostorom, kopalnico, tušem, WC, kuhinjsko nišo,telefon, sef, kabel TV in teraso. Možnost najema tudi spar tipa.
Bungalovi: imajo en bivalni prostor ( za 3 osebe) , ločeno spalnico, kopalnico, tuš WC, kuhinjsko nišo,telefon, sef, kabel TV in teraso.  
Otroci: 2 odrasal imasta popust pri 1 otroku 2-6 let (fiksna cena za otroka) / 7-15 let (popust v procentih).
Oskrba: ponujamo polpenzion ( zajtrk in večerja v obliki bifeja) ali  "All Inclusive" (zjutraj, opoldne in zvečer) v obliki bifeja.¸popoldan kava in pecivo 16.30-17.30h. Vse lokalne alkoholne pijače in brezalkoholne pijače 10.30-22.30h. prehranjevanje v nasproti ležečem hotelu Rondo. Pijača v Miraflor Park.
Šport / zabava: namizni tenis. Proti plačilu sauna in biljard. Mini klub za otroke 11-14h.




Galerija