Hotel: Residence porto Corallo

Italija - Sardinija - Villaputzu

Lokalna kategorija: ***


Italija

Lega: apartmajsko naselje jugovzhodni obali Sardinije, cca. 70 km od Caglari in 80 km od Torteli oddaljeno. Skalnati predel z mnogimi zalivi je idealen za kopanje.
Hotelska ponudba: kompleks leži v sredini čudovite mediteranske pokrajine ter direktno ob morju in sestoji iz dveh območji: komercialni (odprt od maja do septembra) z barom, restavracijo, pizzerijo, mini marketom, kioskom na plaži, zvečer živa glasba s plesom, mini golf, wellnescenter, fitnes. Proti plačilu: tenis, nogomet, uporaba plavalnega bazena, ležalniki in senčniki.
Apartmaji: vsi z verando, in vrtom ali teraso. Cca. 50 metrov od trgovin in 150 – 250 m od plaže. Novo grajeni apartmaji z klimatsko napravo so 500 – 600 m oddaljeni od plaže in ležijo v mirnem predelu apartmajskega naselja. Monolocale (za 2 osebi): dnevni prostor z kuhinjsko nišo in optično ločenim spalnim prostorom z zakonsko posteljo, kopalnico, z opremljeno verando in vrtom (A1). Bilocale (2-4-oseb) bivalni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim kavčem, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, opremljena balkonom ali veranda in vrt. (A2-A4).
Trilocale (5-6 oseb): bivalni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim kavčem, spalnica z zakonsko posteljo,soba z 2 posteljama ali nastropnima posteljama, opremljena balkonom ali veranda in vrt.  (T4-T6).




Galerija