Hotel: Viva Wyndham Playa Dorada

Dominikanska republika - Playa Dorada

Neckermann ocena: NNNN


Playa Dorada/Puerto Plata

Lega: lesen mostiček vodi od hotela direktno na lepo peščeno plažo Palya Dorada. Golf igrišče Playa Dorada z osemnajstimi luknjami  je v neposredni bližini. Transfer od letališča traja 20 minut.
Hotelska ponudba: atraktiven hotel sodi v hotelsko verigo Viva Wyndham. Hotel je bil leta 2004 popolnoma prenovljen. Gostom je so na voljo 204 sobe, sprejemni prostor, trije bari, samopostrežna restavracija, a la carte restavracija z mediteransko in orientalsko kuhinjo, sneck- bar, boutique/darilni bazar, kozmetični salon, discoteka, oder za prireditve, bazen z otroškim bazenom in jacuzzijem. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu in na plaži na voljo brezplačno.
Lokalna kategorija: ****
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard, Visa.
Sobe: standardne, superior ali junior suite. Standardne sobe imajo kingsize posteljo in eno širšo posteljo, prho, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, sat.-TV in sef. Superior sobe so nekoliko večje in imajo eno kinsize posteljo  ali dve queensize postelji, majhen hladilnik in balkon. Junior suite imajo kingsize posteljo in eno širšo posteljo ali dve queensize postelji in kavč za spanje.
Zabava: internacionalni animacijski program, kateri skrbi za veliko zabave, igre in šport. Zvečer razni družabni programi. Redno se organizirajo tematske zabave. Hotel ponuja tudi plesni tečaj in discoteko.
Šport: aerobika, fitness in savna, odbojka na mivki, namizni tenis, igrišče za tenis z osvetljavo, vsi nemotorizirani vodni športi (kajaki, jadranje, surfanje). Potapljanje in masaže pa proti plačilu.
Otroci: Kids klub za otroke od  4.- 12. leta starosti.
All incusive: samopostrežni polni penzion, kateri vključuje tudi wellness kotiček. Večerja je možna tudi v a la carte restavraciji, vendar je potrebna predhodna rezervacija. Zajema vso lokalno in brezalkoholno pijačo in prigrizke 24 ur na dan. Čez dan je pijača na voljo ob bazenu in na plaži.




Galerija