Hotel: Silver Beach

Mauritius - Trou D' eau Douce

Neckermann ocena: NNN


Trou D`eau Douce/Mauritius

Lega: na vzhodni obali otoka, v neposredni bližini peščene plaže dolgega zaliva. Mestece Trou D`eau Douce je oddaljeno le 1,5 kilometra. Transfer od letališč traja 1 uro.
Hotelska ponudba: lep kompleks sestoji iz večnadstropne glavne stavbe in nekaj bungalovov. Na voljo je 60 sob, recepcija, bar, restavracija, boutique in igralnica. Na vrtu je bazen in zelenica, katere sega vse do morja. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so od bazenu in na plaži na voljo brezplačno.
Lokalna kategorija: ***
Kreditne kartice: Amexco, Master Card in Visa.
Sobe: so v glavni stavbi in bungalovih. Vse sobe so opremljene v mauricijskem stilu in imajo prho, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, TV, sef, minibar ter odvisno od lege, balkon ali terasa. Pri sobi tipa 2S je namestitev v katerem koli tipu sobe, odvisno od razpoložljivosti.
Zabava: več krat na teden živa glasba, folklorni večeri.
Šport: namizni tenis, izposoja koles, odbojka na mivki, kajaki, surfanje. Proti plačilu se ribolov na morju in potapljanje  v bližini.
All inclusive: samopostrežni glavni obroki (včasih so pri večerji na izbiro meniji), vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi pijača iz minibara) in hišno vino.

 




Galerija