Hotel: Beirut

Egipt - Hurghada

Lokalna kategorija: ***


Lega: v počitnišakm okolju mesta Hurgade, direktno na malem zalivu. Redna avtobusna povezava 82x dnevno zastonj) v cca. 3km oddaljen center.
Hotelska ponudba: hotel obsega 148 sob, sprejemno avlo, recepcijo z brezplačnimi sefi, dvigalo, restavracijo, A-la-carte-restavracijo (samo za prigrizke) in 3 bare. Zunaj se nahaja udoben park, plavalni bazen z ločenim otroškim bazenom, otroška igrala, bar za prigrizek, terasa za sončenje. Ležalniki, senčniki in brisače na bazenu in na plaži so vključeni v ceno.
Sobe: Dvoposteljen soba (1-3A): sobe imajo, tuš, WC, klimatsko napravo, Sat.-TV, Telefon, mali hladilnik, balkon ali teraso, večji del so z pogledom na  morje.
Otroci: 2 odrasla imata popust pri 1 otroku 2- 14 let.
Družinske sobe(2B): dve sobi s veznimi vrati in kopalnico, drugače oprema enaka kot pri standardnih sobah. Možnost najema le za 2odrasla in 2 otroka.
Otroci: 2 odrasla imata popust pri 2 otrocih 2- 14 let.
Oskrba: »all inclusive« (polni penzion vsi obroki v obliki bifeja). Kava, čaj, sladoled in pecivo od 16.30 – 17.30h, prigrizki kot so pizza in sendviči od 12-16h. v baru in pri obrokih vsa lokalna alkoholna (običajno vino in pivo) in brezalkoholne pijače od 10 – 24h.
Šport in zabava: odbojka na mivki, košarka, aerobika, namizni tenis. Priti plačilu biljard (pri »all inclusive« 3 ure na sobo zastonj), masaža, vodne aktivnosti na plaži, večerne zabave z živo glasbo.
Lokalna kategorija: ***

 




Galerija