Hotel: Radin/ Izvir

Slovenija - Radenci

Lokalna kategorija: ****/ ***


 

Lega: je že od 1882 zdraviliški center in leži v bližini treh meja, Madžarske, Avstrije in Slovenije. Leži v zelenju narave in je obdan z drevesi in parkom. Pomurska narava z zelenimi polji in vinogradi, kakor tudi z vinskimi cestami in sprehajalnimi potmi vabi goste na razne izlete.

Hotelska ponudba: hotel sestoji iz treh delov, kateri so s hodnikom  med seboj in s sprostitvenim, ter zdraviliškim centrom povezani. V sredini objekta se nahaja sprejemni prostor s recepcijo, restavracijo, kavarnico, dvigalom in teraso.

Sobe: RADIN: enoposteljne sobe (večinoma s francoskimi ležišči), dvoposteljne sobe, apartmaji. Opremljenost sob: prha/kad, WC, balkon, telefon, radio, satelitska TV, mini bar, sušilnik za lase, kopalni plašč, trezor, klimatska naprava.

Posebnost: večina sob ima dodatno ležišče.

IZVIR: Sodobno in prijazno opremljen hotel za posebna razvajanja. Nastavitev: enoposteljne sobe, dvoposteljne sobe, apartmaji, suite, sobe za invalide. Opremljenost sob: prha/kad, WC, večina sob s francoskimi balkoni, telefon, radio, satelitska TV, mini bar, sušilnik za lase, kopalni plašč, trezor, klimatska naprava.

Wellness ponudba:

Hotel ponuja 1.460 kvadratnih metrov površin za kopanje (med drugim, tudi zaprti bazen, bazen s termalno vodo, otroški bazen... ) jutranja telovadba in aqua fitnes.

Proti plačilu: solarij, 2 finski savni (75 in 90 stopinj), zeliščna savna (80 stopinj), infrardeča savna (50-60stopinj), tilarium (zunanja savna z cca. 50% vlažnosti, 60 stopinj) parna kopel.

Oskrba: polpenzion (zajtrk v obliki bifeja in /ali večerja v obliki 4 menijev oz. bife, ter solatni in desertni bife).

Parkirišče: parkiranje vključeno v ceno.

Domače živali: niso dovoljene

 




Galerija