Hotel: Princess Flora

Grčija - Kalithea

Neckermann ocena: NNN


Kalithea

Lega: mirna, 400 metrov od peščene plaže Agia Marina in 3 kilometre od term v Kalithei. Do mesta Rhodos vozijo avtobusi (postaja pred hotelom).
Hotelska ponudba: prijazen hotel ima 156 sob, sprejemni prostor, sefe (doplačilo), družabni prostor, internetni kotiček, štiri dvigala, restavracijo, bar, cafe, kiosk/darilni bazar. Na negovanem vrtu je bazen s sladko vodo, otroški bazen. Ležalniki in senčniki so na delo pokriti terasi s pool- sneckbarom, že vključeni v ceno. Otrokom je na voljo igrišče.
Sobe: skromno opremljene sobe imajo kopalno kad ali prho, WC, telefon, radio ter balkon ali teraso. Klimatska naprava je na voljo od maja do oktobra proti plačilu (za all inclusive goste od julija do avgusta brezplačno). Na voljo je tudi nekaj sob tipa 2- 3S (cenejše sobe).
Studii (2-3B) so enako opremljeni kot sobe, le da imajo še kuhinjsko nišo. V studiih se prav tako posebej plača klimatska naprava (maj- oktober),
Oskrba: samopostrežni polpenzion ali all inclusive. Od 10.30.- 12.00 in od 14.30.- 17.30 so na voljo razni prigrizki kot so pizza, sendviči, sladice in sladoled. Pri obrokih je vključeno še voda, lahki napitki, lokalo pivo in vino. Kava, čaj, lahki napitki, lokalno pivo in vino ter ouzo, so na voljo od 10.30.- 17.30. in od 17.30.- 23.45. ure v glavnem baru.
Šport/zabava: tenis (za all inclusive goste že vključen v ceno). Proti plačilu biljard in različni vodni športi na plaži. 2 x tedensko med junijem in septembrom je organizirana živa glasba.




Galerija